Santaj

Definitie Santaj

Constrangere exercitata asupra cuiva prin amenintarea cu divulgarea unui secret compromitator sau prin alte mijloace de intimidare, cu scopul de a dobandi in mod injust un folos pentru sine sau pentru altul mijloc intrebuintat in acest scop.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Santaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Santaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Santaj. Definitiile termenilor despre Santaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Santaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Santaj.