Sarcina

Definitie Sarcina

1. Ca modalitate a actului juridic civil, o obligatie de a da, de a face sau de a nu face, impusa de dispunatorul gratificatului in actele cu titlu gratuit (liberalitati).2. Componenta a atributiei, cea mai mica unitate de munca fixata unui executant individual sau colectiv, care reprezinta o actiune clar formulata, orientata spre realizarea unui obiectiv precis si care se desfasoara dupa o procedura stabilita.Sarcina reprezinta elementul concret de actiune in cadrul atributiei. La randul ei, indeplinirea unei sarcini, care poate fi reglementata sau ocazionala, presupune efectuarea unor operatii de munca ce se inlantuie intr-o suita logica de desfasurare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sarcina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sarcina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sarcina. Definitiile termenilor despre Sarcina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sarcina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sarcina.