POT (Propunere de Oportunitati pentru afacerea Ta) : Dezvoltare cu costuri reduse in 2011

Locul desfasurarii: Hotel West City

Organizator: Camera de Comert Romano -Maghiara Carpatia

Avem plăcerea să vă invităm la Evenimentul POT : Dezvoltare cu  costuri reduse în 2011, care este este o conferinţă deschisă pentru IMM-uri şi va avea loc la Cluj-Napoca în data de 3 martie 2011, între orele 10.00 -13.00 la Hotel West City.

Tema principală a conferinţei vizează dezvoltarea sectorului IMM şi mai ales educarea mediului de afaceri clujean cu privire la oportunităţi pentru dezvoltarea afacerii cu costuri reduse pentru anul 2011. Această conferinţă continuă tradiţia evenimentelor de anul trecut organizate sub egida Săptămânii Europene a IMMurilor.

Inscrieri pe www.conferintapot.ro

Participarea la Conferinta POT este gratuita pentru cei invitati sau prin inscrierea online. Locurile sunt limitate!

Despre SC BRAINART SRL

United Sport Competition a fost înfiinţată în august 2010, şi acţionează local în Cluj Napoca pentru sprijinirea tinerilor talentaţi prin organizarea de competiţii sportive de fotbal. Organizarea primei ediţii a United Sport Cup va avea loc la Cluj-Napoca şi are în vedere un joc transparent şi corect, dar şi oferirea de servicii de calitate şi beneficii tuturor participanţilor.

Confirmare pana la data: 3 martie 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie