HALLOWEEN PARTY cu 69 lei sticla de vodka si whiskey

Locul desfasurarii: Club Maya

Organizator: Club Maya

HALLOWEEN PARTY cu 69 lei sticla de vodka si whiskey

Vineri, 31.10.2014, Club Maya te invita la "HALLOWEEN PARTY cu 69 lei sticla de vodka si whiskey", incepand cu ora 21:00, costumat si entuziasmat cobori scarile spre o poveste ce te asteapta sa o savurezi printre umbrele mistice ale dovlecilor luminati, panza de paianjen te imbratiseaza la fiecare pas, fantomele coboara din tavan pentru a te saluta, scheletii iti zambesc cu subinteles, muzica si murmurul te atrage si mai adanc in inima clubului Maya si cu zambetul pe buze pasesti incontinuare dornic sa explorezi o lume mistica si terifianta in aceasta seara care garantat iti va cuceri gandurile pentru multa vreme de acum incolo, inconjurat de personaje uimitoare ce creaza o atmosfera extraordinara...da...esti placut impresionat incontinuare, nu esti singurul costumat, costumatia este obligatorie. SUPER OFERTE, 69 ron st de J&B,JOHNIE WALKER RED, VODKA ABSOLUT,Finlandia sau Smirnoff...INTRARE LIBERA, NU se plateste rezervarea si NU exista consumatieobligatorie. Rezervari la 0769778644 pentru o seara minunata de Vineri numai in Club Maya, pe Calea Mosilor, nr 138.http://www.club-maya.ro/

Despre SC CLUB PRINCIPESA SRL

http://www.club-maya.ro/Calea Mosilor,nr 138