Restaurant de Noapte Maya..deschis nonstop noaptea

Locul desfasurarii: RESTAURANTUL DE NOAPTE MAYA, http://www.restaurant-de-noapte.ro/

Organizator: Restaurant de noapte Maya

Restaurant de Noapte Maya..deschis nonstop noaptea

RESTAURANT DE NOAPTE Maya , non stop preparate delicioase, proaspete si variate va vor cuceri, ambianta familiala va va relaxa, vinul va va binedispune, preturile nu va vor ingrijora iar MENIUL NOPTII (19 lei) va va uimi. Daca doriti sa incheiati fiecare zi din viata cu zambetul pe buze, va asteptam cu drag pentru a va oferi o parte din sufletul nostru. Va asteptam non-stop cu Ciorbite proaspete, supe gustoase, carne la garnita ca la bunica, preperate ca la mama acasa, gratare variate si salate prospete va vor delecta numai in restaurantul nostru. In fiecare noapte, va asteptam cu MENIUL NOPTII, ciorbita, felul doi si desert la numai 19 de lei . Primul restaurant de noapte cu specific romanesc din Romania, deschis pentru a va incanta simturile si a va bucura sufletele non stop in fiecare noapte incepand cu ora 20:00 pana dimineata in zori la ora 8:00, inafara de Luni cand este inchis. Calea Mosilor, nr 138,(deasupra Clubului Maya). Rezervari la 0769778644. http://www.restaurant-de-noapte.ro/

Daca doriti sa organizati petreceri restranse, botezuri, onomastici, aniversari, petreceri private, petreceri de firma, teambuilding, nunti, va asteptam cu drag, localul are 40 de locuri, relaxant si cochet, preparate ca la mama acasa va asteapta sa le savurati. Meniul NOPTII 19 lei, ciorbita,felul 2 si desert se schimba in fiecare seara.

Despre SC CLUB PRINCIPESA SRL

http://www.club-maya.ro/Calea Mosilor,nr 138