CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE - Aplicarea noii legislatii si utilizarea mijloacelor electronice

Locul desfasurarii: S.C. COMAT GORJ SA, str. 23 August, nr.107, et. 1, Targu Jiu.

Organizator: SC INTERACTIV RO CONSULT SRL

Targu Jiu, 5 – 7 septembrie 2008

Programul de pregatire si consultanta se adreseaza atat autoritatilor contractante care efectueaza achizitii publice cat si personalului din cadrul societatilor comerciale care participa la procedurile de achizitii publice, precum si firmelor private care beneficiaza de finantari europene si care trebuie sa realizeze achizitii conform legislatiei in vigoare in domeniul achizitiilor publice.
In procesul de pregatire utilizam metode moderne de pregatire şi de abordare a cursurilor:
(1) cursuri deschise faţa-in-faţa in care au loc prezentari, dezbateri, studii de caz,
(2) tutoriale on-line unde cursanţii beneficiaza de consiliere şi indrumare in realizarea aplicaţiilor practice

Diplome: La absolvirea cursului se obţine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE si un SUPLIMENT DESCRIPTIV pentru perfectionarea ca EXPERT ACHIZITII PUBLICE, eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitaţii de Sanse.

Taxa de inscriere la curs este de 990 ron.
Taxa include: suportul de curs, modele, fise de lucru, studii de caz, legislatie relevanta, alte materiale auxiliare, CD cu materiale pe suport electronic.
Oferte si reduceri speciale:
o Reducere 5 % daca se inscriu 2 participanti din cadrul aceleiasi firme/institutii;
o Reducere 10 % daca se inscriu la curs mai mult de 3 persoane din cadrul aceleiasi firme/ institutii.
o Reducere 5 % daca se efectueaza plata pana la data de 22 august 2008;

Conditii de inscriere: Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile pe baza formulatului de inscriere.

IMPORTANT!
Cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h

Detalii şi inscrieri la: Tel/Fax: 0234 571 504, 0732155123 email: office_interactiv@yahoo.com

Despre SC. INTERACTIV RO CONSULT SRL