Curs MANAGER PROIECT 10 Martie

Locul desfasurarii: Hotel Golden Tulip Times, http://www.iraconsult.ro

Organizator: SC IRA TEST CONSULT SRL

Curs MANAGER PROIECT 10 Martie

Ira Test  Consult (www.iraconsult.ro) va invita sa participati la cursurile MANAGER PROIECT autorizate CNFPA. Cursurile sunt organizate in acord cu specificatiile COR 241919.In urma absolvirii cursurilor si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA, se elibereaza diplome de manager proiect recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Cursurile se desfasoara in Bucuresti  in perioada 10-11 si 17-18 Marte 2012 (2 weekenduri consecutive)  intre orele 0930   si 1700   la  Hotel Golden Tulip Times ( zona Piata Muncii) .

Taxa de participare este de 1000 Lei /persoana si include materialele de curs, pauza de cafea si taxa de examen.Beneficiaza de o reducere de 10%  utilizatorii siteului fonduristructurale.ro  si grupurile de minim 3 persoane care activeaza in cadrul aceleasi companii.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 021/3234570  sau pe adresa de e-mail : iraconsult@gmail.com

Despre SC IRA TEST CONSULT SRL

IRA TEST CONSULT SRL, firma de consultanta in managementul afacerilor este si furnizor de formare profesionala pentru adulti oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizate CNFPA.

Confirmare pana la data: 10 martie 2012

Participare: Taxa de participare