Cursuri autorizate CNFPA Manager de proiect – aplicatii fonduri structurale

Locul desfasurarii: Str. Miraslau, Nr. 24

Organizator: S.C IRA TEST CONSULT SRL

In perioada 21-23 si 28-30 AUGUST 2009 Ira Test Consult (www.iraconsult.ro) va invita sa participati la cursurile de manager de proiect autorizate CNFPA . Cursurile sunt organizate in acord cu specificatiile COR 241919. In urma absolvirii cursurilor si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diplome de manager proiect recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii.Durata cursului este de 6 zile - 40 ore training.

Apelezi la un consultant sau esti managerul proiectului propriu?
In data de 21 August 2009 incep cursurile autorizate CNFPA Manager proiect organizate de IRA TEST CONSULT
Organizatiile actuale au din ce in ce mai multa nevoie de manageri de proiect capabili sa livreze proiectele la timp, in bugetul stabilit si la calitatile cerute.Cursul de manager de proiect oferit de IRA TEST CONSULT vine in intampinarea acestei nevoi organizationale.Cursul se adreseaza persoanelor interesate sa-si insuseasca atat conceptele teoretice cat si abilitatile practice necesare derularii cu succes a proiectelor.

Tematica cursului conform codului COR - 241919
40 ore- 20 ore teoretice +20 ore practice
Management de proiect – notiuni introductive
Ciclul de viata al proiectelor
Planificarea proiectelor
Implementare, monitorizare, control
Evaluarea proiectelor
Acorduri si contracte. Aspecte legislative ale contractelor de achizitie publica.
Aspecte ale proiectelor finantate din fonduri structurale

Competente dobandite
Stabilirea scopului proiectului
Stabilirea cerintelor de management integrat ale proiectului
Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
Managementul riscurilor
Managementul echipei de proiect
Managementul comunicarii in cadrul proiectului
Managementul calitatii proiectului

Beneficii:
• participantii se familiarizeaza cu conceptele si metodele managementului de proiect astfel incat la sfarsitul cursului vor putea sa conduca cu succes un proiect propriu
• cunostiintele dobandite permit completarea unei cereri de finantare si gestionarea proiectelor din fonduri nerambursabile
• in urma unui examen final se obtine o diploma acreditata CNFPA - diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
• echipa Ira Test Consult asigura o ora de consultanta gratuita ulterior cursului si o sedinta gratuita de coaching individual

Traineri:
Irina Stoian - experienta 8 ani in managementul proiectelor finantate din fonduri nationale, internationale si fonduri private -conferentiar Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti - trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii - manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetari -NLP Master Practitioner certificat international -coach in curs de certificare internationala
Marian Bolocan- licentiat in stiinte juridice - specializarea drept
- master in medierea conflictelor
- trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
- manager de proiect acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
- auditor in domeniul calitatii acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
- mediator autorizat Consiliul de Mediere

Data si locul cursului:
Data: 21-23 si 28-30 August 2009
Locul: Str Miraslau nr 24, sector 3 ,Bucuresti- zona Timpuri Noi

Inscriere:
Trimite un email la adresa office@iraconsult.ro cu datele tale de contact ( numele, prenume si numar de telefon ) sau intra pe www.iraconsult.ro si downloadeaza formularul de inscriere. Relatii la telefon:021/3234570 sau la 0748038285

Taxa participare:
Taxa de participare este de 1400 RON / participant (taxa de participare acoperă costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea,masa de pranz si examen).

Ionelia Leontescu
Manager proiect
Ira test Consult
Str Miraslau nr 24
tel/fax :0213234570
tel mobil: 0748038285

Despre SC IRA TEST CONSULT SRL

IRA TEST CONSULT SRL, firma de consultanta in managementul afacerilor este si furnizor de formare profesionala pentru adulti oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizate CNFPA.

Participare: Intrare libera