Lansare de carte Madonna. Biografia intima

Locul desfasurarii: DIVERTA Mall Plaza Romania, Duminica, 16 august, ora 18.00

Organizator: Meteor Press

De ziua de nastere a Madonnei, pe 16 august, ora 18.00, la DIVERTA Mall Plaza Romania, Editura METEOR PRESS si revista STORY va invita la evenimentul de lansarea a cartii Madonna. Biografia intima de J. Randy Taraborrelli. Una dintre cele mai bine vandute carti din lume vine astfel in intampinarea concertului pe care Madonna il va sustine la Bucuresti, pe 26 august.
Moderator va fi Octavian Ursulescu, iar printre invitatii speciali se numara vedete din show-biz precum Dana Savuica (cu un look Madonna), Claudiu Mirica, Silvia Dumitrescu etc.

Programul lansarii:
- ora 18:00 – cuvant de deschidere si prezentarea invitatilor, Octavian Ursulescu,
- ora 18:10 – cuvantul redactorului sef al revistei STORY
- ora 18:15 – cuvant invitati
- ora 18:40 – intrebari din public, achizitionarea cartii si impartirea de afise cu Madonna. Biografia intima

Pe tot parcursul evenimentului se vor difuza imagini de la petrecerea organizata, anul trecut de Dana Savuica, cu ocazia zilei de nastere a Madonnei. Acolo au fost invitaţi fanii divei interenaţionale, dar şi vedete autohtone: Crina Abrudan, Oana Mares, si Andreea Spataru.
Parteneri:

· Revista STORY
· www.eva.ro
· Revista Sapte seri
· www.garbo.ro
· Ziarul RING
· www.infofashion.ro
· Reteaua Magazinelor DIVERTA

Frumoasa, controversata, socanta, radianta, si mereu in atentia publicului de mai bine de 25 de ani. Asa poate fi descrisa in cateva cuvinte una dintre cele mai cunoscute femeii de pe planeta. Cele mai ascunse secrete din dormitorul divei muzicii pot fi regasite in cartea Madonna. Biografia intima, editata de Meteor Press, care va aparea pe 17 august, si cu revista „Story”. Biografia este scrisa de J. Randy Taraborrelli, un celebru jurnalist si un foarte apreciat biograf. Jurnalistul nu se află la prima biografie. El este prezent in topurile de bestseller–uri cu lucrări biografice despre vedete precum Michael Jackson, Frank Sinatra sau printesa Grace de Monaco.
Biografia Madonnei a fost incepută de Taraborrelli incă din anul 1990. Prima editie a aparut in 2000, iar in 2007 cartea a fost actualizata. Madonna. Biografia intima este rezultatul a peste 15 ani de interviuri cu prieteni apropiati, membri ai familiei si parteneri de afaceri ai cantaretei. Una dintre cele mai bine vandute carti din lume vine in intampinarea concertului pe care Madonna il va sustine la Bucuresti, pe 26 august.

0735.509.301

Despre METEOR PRESS S.R.L.

Vor participa:
D-na Patricia Pulliam Phillips – coautoare a cărţii şi fondatoare a Institutului ROI,
D-l Dan Berteanu – director general United Business Development şi moderatorul evenimentului,
D-na Raluca Toader – Human Resources Manager, ING Asigurări de Viaţă, participant la procesul de certificare în ROI Methodology care ne va prezenta avantajele Metodologiei ROI în practică.

Participare: Intrare libera