Targ de Cadouri ( de Sf. Maria), Delicatese și Bunătăți – ediția a V-a

Locul desfasurarii: Galeria Comerciala Real 1, Oradea (Calea Aradului)

Organizator: Professional Events

Targ de Cadouri ( de Sf. Maria), Delicatese și Bunătăți – ediția a V-a

Târg de Cadouri ( de Sf. Maria), Delicatese și Bunătăți – ediția a V-a, 10 – 12 August, Galeria Comercială Real 1, Oradea (Calea Aradului)

1. Perioada: 10-12 August 2012;2. Locul desfășurării târgului : Galeria Real 1 Oradea;3. Tematica : Târg de Cadouri ( de Sf. Maria), Delicatese și Bunătăți – ediția a V-a4. Târg de expunere și vânzare;5. Expunerea/vânzarea produselor și serviciilor va avea loc pe culoarul Galeriei Comerciale Real 1, din Calea Aradului;6. Participanți: producători, distribuitori, importatori, prestatori servicii, etc.;7. Programul târgului : 9.00 – 21.00, Vineri 10 August 2012 – Duminică 12 August 2012;8. Logistica :  este asigurată de SC Professional Advertising & Events SRL.

În perioada 10-12 August 2012, în Galeria Comercială Real 1 din Calea Aradului, se va desfășura Târgul de Cadouri ( de Sf. Maria), Delicatese și Bunătăți – ediția a V-a , unde vor fi prezentate și puse în vânzare toate tipurile de cadouri. Produse ecologice, bio,  tradiționale , de la faimoasa Palinca de Bihor până la specialitățile din ciocolată, miere si brânză.

Vizitatorii vor putea degusta delicatese, bunatăți și alege cadouri deosebite pentru familie, copii, prieteni și parteneri de afaceri, iar expozanții vă vor întâmpina cu  promoții și oferte speciale.Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, disconturi și mari reduceri de preț  la produsele și seviciile oferite, atât de expozanți cât și de magazinele din Galeria Real 1.

Târgul va viza promovarea imaginii companiilor și producătorilor, precum și facilitarea accesului publicului larg la produse de calitate.

Evenimentul se adresează publicului larg.

• Intrarea va fi liberă , iar programul de vizitare va fi intre orele 09:00 – 21:00.

Pentru detalii și înscrieri:Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContactTelefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 10 August 2012

Participare: Intrare libera