Targ de Craciun

Locul desfasurarii: Galeria Real 1

Organizator: SC Professional Advertising & Events SRL

Targ de Craciun

SC Professional Advertising & Events SRL si Galeria Real 1  din Oradea, va organiza in perioada  21 -24 decembrie 2012 la Galeria Real 1, Targul de  Craciun, eveniment ce reuneste producatori, importatori si distribuitori de: jucarii, cadouri, obiecte handmade, piese vestimentare, accesorii, produse cosmetice, produse bio, eco, naturale, produse traditionale, dulciuri si delicatese , etc.

Targul va aduce  oferte speciale la cele mai  bune preturi, pentru a initia vizitatorii in spiritul Craciunului. Firmele  expozante vor prezenta timp de 4 zile multe bunătăţi, de la dulciuri si cadouri pana la jucarii si articole vestimentare, bijuterii, creatii artizanale, handmade-uri, aranjamente florale, ornamente si produse specifice sarbatorilor de Craciun.

Vor participa firme din Bihor, Ungaria dar si din judetele invecinate. Firmele  expozante vor prezenta timp de 4 zile:

• produse si aranjamente speciale de Craciun;
  • jucarii, produse handmade, căciuli şi alte lucruri croşetate, precum şi o mulţime de produse create de meşteri;
  • bijuterii, gablonţuri, ceasuri, icoane, suveniruri, antichitati;
  • decoraţiuni interioare: artizanat, lemn, piatră, sticlă, porţelan, ceramică;
  • aranjamente florale şi lumânări ornamentale;
  • produse alimentare traditionale: prăjituri, ciocolată, bomboane, miere, vinuri, brânză, preparate din carne, palinca;
  • produse de patiserie: cozonaci, prajituri de casa, brăduţi şi globuri din marţipan, torturi şi dulciuri din migdale sau cadouri rafinate;
  • cosmetice bio si orice produse specifice perioadei.

Evenimentul se adreseaza publicului larg interesat de cadouri, bunatati , delicatese, dulciuri, multe surprize pentru toata familia si celor care vor sa descopere spiritul de sarbatoare a lui Mos Craciun .

Program de vizitare:

21 Decembrie –  24  Decembrie  2012, V – D : 09.00 – 20.00,  L : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Promovare si beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;- campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;- traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;- afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;- pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;- invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;- promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;- promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, www.bihon.ro,  pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro,youtube, etc;- foto și video HD oferite de organizator pe perioada târgului;                                                                                                                                                       – electricitate si internet wirelles gratuit pe perioada targului.

Pentru detalii și înscrieri:

Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 21 December 2012

Participare: Intrare libera