Târg de Paște

Locul desfasurarii: Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan), Calea Aradului

Organizator: Professional Advertising & Events

Târg de Paște

• Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud vă invită sa participați la ediția a V – a,  a  Târgului de Paște, eveniment ce se va desfășura în perioada 7 – 12 Aprilie 2015, la Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan), Calea Aradului. Evenimentul reunește  expozanţi din România şi Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare,  produse tradiționale de Paște.

• Firmele  expozante vor prezenta timp de 6 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum  renumita pălinca de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici meșterii populari, care vor aduce cu ei tradițiile pascale – ouăle încondeiate, costumele  populare, handmadeuri, tablouri, ceramică, vase din sticlă, bijuterii și accesorii.  Produsele bio şi eco, cosmeticele,  decorațiunile  și cadourile pentru Paște vor fi şi ele la mare căutare.

• Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale pentru masa de Paște, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să cunoască tradițiile și obiceiurile pascale din Bihor și nu numai.

Program de vizitare:

7 – 12  Aprilie  2015,  Ma – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

•  logistică (mese, scaune, coș de gunoi,  etc.) oferite de organizator;
  • campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;
  • traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;
  • afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;
  • pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;
  • invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;
  • promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală;
  • promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, oradeaonline.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, evenimenteinoradea.ro, autenticpromotion.ro, funmaps.ro, etc;
  • promovare prin aplicația pe smartphone : MyCityMall;
  • electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

Pentru detalii și înscrieri:SC Professional Advertising & Events SRLOrganizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Professional Advertising & Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 7 April 2015

Participare: Intrare libera