Târg de Rusalii

Locul desfasurarii: Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan)

Organizator: Professional Advertising & Events

Târg de Rusalii

Professional Advertising  & Events și Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan), din Calea Aradului,  va organiza în perioada  6 – 10 Iunie ,  Târgul de Rusalii  la  Galeria Arcade Oradea Sud (Str. Ogorului, nr. 171), Oradea.  Evenimentul reunește expozanţi din România şi Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare, produse tradiționale alimentare și nealimentare specifice sărbătorii de Rusalii și nu numai.

Firmele  expozante vor prezenta timp de 5 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum  renumita pălinca de Bihor și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, handmadeuri, tablouri, ceramică, obiecte și vase din sticlă, bijuterii și accesorii.  Produsele bio şi eco, cosmeticele, decorațiunile și cadourile pentru Rusalii vor fi şi ele la mare căutare.

Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale pentru masa de Rusalii, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să își achiziționeze diferite articole noi și de sezon.

Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule ) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Arcade Oradea Sud reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mall-urile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, etc;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

Program de vizitare:

6 –  10 Iunie 2014,  V – L : 09.00 – 20.00,  Ma : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Pentru detalii:

Loredana Curiac Organizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc. Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 6 June 2014

Participare: Intrare libera