Targ de Toamna, 19 – 21 octombrie 2012

Organizator: SC Professional Advertising & Events SRL

Targ de Toamna, 19 – 21 octombrie 2012

Targ de Toamna

In perioada 19 – 21 octombrie 2012 Professional Advertising & Events si Galeria Comerciala Real 1 din Oradea va invita in Str.Ogorului Nr.171 la Targul de Toamna – un targ pentru familia ta!

Targ de Toamna – un targ pentru familia ta – bilete de avion, o vacanta la ski, centre de relaxare , produse de sanatate , produse bio si eco, produse alimentare si traditionale, incaltaminte sau imbracaminte pentru sezonul toamna-iarna.

Targ de Turism – Vacanta – Relaxare

S-a dat startul la vacanta de iarna! Pachetele pentru schi, Craciun si Revelion se gasesc deja in ofertele agentiilor de turism. Luna octombrie va aduce cele mai bune variante pentru tine si familia ta in turism, dar si pachete pentru nunti, pachete pentru vacanta de iarna de la cele de Craciun, Revelion si schi, la croaziere, vacante cu trenul, destinatii exotice, city break-uri, vacante pentru familii, luna de miere, circuite, bilete de avion si altele, oferite de agentiile de turism, centre spa si relaxare, restaurante si hoteluri atat din tara, cat si din Ungaria.

Targ Alimentar – Produse Traditionale

Targul vizeaza promovarea producatorilor de produse traditionale, delicatese si bunatati din judetul Bihor si nu numai. Evenimentul de adreseaza publicului larg, in special celor interesati de reduceri la produsele traditionale si a celor dornici de gustarea unor produse de origine si calitate 100% romaneasca si ungureasca.

La targ veti gasi dulciuri de casa , dulciuri si delicatese din Ungaria, paine si placinte traditionale , prajituri si placinte,produse si preparate de carne: carnati de porc/ oaie, caltabosi, toba , slanina afumata, pecie afumata , cas de oaie afumat, urda, branza de burduf si telemea, catina, produse pe baza de catina- siropuri, uleiuri, vinuri etc. dar si renumita palinca.

Targ de incaltaminte si imbracaminte

Daca tot a veni toamna si ne schimbam garderoba cu haine, incaltaminte si accesorii de anotimp mai rece acest targ este solutia. Firmele vor prezenta si oferi spre vanzare o gamă larga de produse la cele mai bune preturi: confectii de sezon pentru adulti si copii, incaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, articole pentru copii, accesorii si bijuterii.

Targ de servicii si produse de sanatate, produse bio si eco

Targul vizeaza promovarea produselor si serviicilor de sanatate, dar mai ales al produselor bio si eco.

Se vizeaza constientizarea vizitatorilor in folosirea de materiale si produse eco , promovarea si vanzarea de produse bio si naturale: cosmetice, produse de sanatate, alimentare si nu numai.

Promovare si beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;- campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;- traficul zilnic din cadrul Galeriei Comerciale Real – peste 45.000 de vizitatori ;- afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;- pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;- invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;- promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;- promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, www.bihon.ro,  pe site-urile de socializare( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro,youtube, etc;- foto și video HD oferite de organizator pe perioada târgului;                                                                                                                          - electricitate si internet wirelles gratuit pe perioada targului.

Program de vizitare:

19  Octombrie –  21 Octombrie  2012, V-S: 09.00 – 20.00, D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Pentru detalii și înscrieri:

Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 19 October 2012

Participare: Intrare libera