Târgul de Crăciun din Oradea 2014

Locul desfasurarii: Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1

Organizator: Professional Advertising & Events

Târgul de Crăciun din Oradea 2014

Professional Advertising & Events și Oradea Plaza, va organiza în perioada 24 Noiembrie  – 26 Decembrie 2014, Târgul de Crăciun din Oradea, la  Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1,  pe platoul exterior la căsuțe și în interior, eveniment ce va reuni cei mai importanți producători și importatori de produse tradiționale, delicatese și bunătăți bio, eco și naturale, jucării, cadouri, obiecte handmade, piese vestimentare, accesorii , etc. .

Târgul va aduce oferte speciale la cele mai bune prețuri, pentru a iniția vizitatorii în spiritul Crăciunului. Firmele expozante vor prezenta timp de 30 zile multe bunătăţi, de la dulciuri și cadouri până la jucării și articole vestimentare, bijuterii, creații artizanale, handmade-uri, aranjamente florale și nuiele de Moș Nicolae.

Vor participa firme din Bihor, județele învecinate, dar și din Ungaria. Firmele  expozante vor prezenta toată luna decembrie:

- produse tradiționale: pastramă, cârnați, șuncă, brânzeturi, pălincă,etc.;

- bunătăți și delicatese bio, eco și naturale;

- jucării,produse handmade, cosmetice;

- bijuterii, ceasuri, suveniruri, antichități;

- produse alimentare: prăjituri, ciocolată, bomboane, cozonaci, plăcinte, etc.;

- decoraţiuni interioare: artizanat, lemn, piatră, sticlă, porţelan, ceramică;

- aranjamente florale şi lumânări ornamentale;

- kurtos kolacs, clătite, gogoși, langoși, cozonaci;

- vin fiert, ceai, băuturi calde – ciocolată caldă, etc.;

- produse vestimentare: haine din piele și blană, accesorii – căciuli, mănuși, fulare, etc. .

Expunerea și vânzarea se va face în căsuţe de lemn în perioada 24 Noiembrie – 26 Decembrie, unde se vor găsi delicatese pentru toate gusturile specifice mesei de Crăciun: de la dulciuri care îţi lasă gura apă şi până la mâncăruri tradiţionale româneşti care îţi seduc prin miresme papilele gustative.

Pentru amatorii de divertisment va fi amplasat un mic parc de distracții, dar și o scenă pe care va avea loc un program special: concerte de colinde, concursuri, momente muzicale de toate genurile, dar și multe surprize pentru întreaga familie. Unul dintre cele mai frumoase momente va fi însă aprinderea, pe 5 decembrie, a celui mai ecologic pom de Crăciun din Oradea – împodobit cu decorațiuni și ornamente ecologice, dar și o instalație de de beculeţe colorate.

• Intrarea va fi liberă , iar programul de vizitare va fi intre orele 09:00 – 21:00.

Pentru detalii și înscrieri:

SC Professional Advertising & Events SRL

Organizator Târguri și Expoziții