Târgul de Mai

Locul desfasurarii: Oradea Plaza

Organizator: Professional Advertising & Events

Târgul de Mai

Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Oradea Plaza vă invită să participați la Târgul de Mai , Târg de Produse tradiționale, bio, eco și naturale / Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii / Handmade / Cadouri, delicatese și bunătăți, eveniment ce se va desfășura în perioada 29  Aprilie – 10 Mai 2015, pe platoul exterior cât și în interior la Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa), în zona centrală a orașului.

Târgul de Mai  –  un târg pentru toată familia (produse de îngrijire, produse alimentare și tradiționale, încalțăminte și îmbrăcăminte, handmade, pentru sezonul vară 2015) .

Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului în sezonul estival nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea  vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

Pentru gurmanzi, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta și cumpăra diferite produse: dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, uleiuri naturale, miere și produse apicole, kurtos kolacs, plăcinte, langoși, gogoși, porumb fiert, vată pe băț, popcorn, etc.

Dacă tot a venit căldura și ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai cald, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

Dacă sunteți interesați să participați ca expozanți la acest eveniment și doriți mai multe informații, vă asteptăm să ne contactați menționând în mesajul transmis și site-ul / blogul unde aveți postate produsele voastre pentru a ne asigura ca produsele se încadrează în specificul târgului (și puteți beneficia de reducerea pentru artiștii handmade).

Nu uitați că această reducere se aplică doar artiștilor/expozanților cu produse lucrate manual!!!

Atenție: întrucât prioritate la înscriere au firmele care expun sau își fac publicitate în cadrul evenimentului, vă recomandăm să vă grăbiți în cazul în care doriți să participați.

Program de vizitare:

29 Aprilie – 10 Mai 2015,  Mi. – S: 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, oradea-online.ro, funmaps.ro,  regielive.ro, evenimenteinoradea.ro, oradeahub.ro, comunicatedepresa.ro, festivaluri-romanesti.ro, autenticpromotion.ro, etc.

- promovare prin aplicațiile de pe smartphone : MyCityMall și OradeaCity.

Pentru detalii și înscrieri:SC Professional Advertising & Events SRLOrganizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 29 April 2015

Participare: Intrare libera