Târgul de Valentine’s Day

Locul desfasurarii: Galeria Real 1

Organizator: Professional Advertising & Events

Târgul de Valentine’s Day

De Ziua Îndrăgostiților,  Professionals Advertising & Events și Galeria Real 1 din Oradea sunt alături de tine!

Până acum câţiva ani ziua de 14 februarie nu avea vreo semnficaţie deosebită pentru români. Acum însă, puţini sunt cei care nu ştiu că pe această dată este Ziua Îndrăgostiţilor.

Fie că am auzit de Sfântul Valentin, sau nu, ideea de a oferi celor dragi inimioare de pluş ne-a plăcut multora dintre noi.

În apropierea acestei zile, iubirea ajunge la cote maxime, iar cu astfel de cote nu-i de glumit! Dă o raită pe la Târgul de Valentine’s Day din Galeria Real 1, din Calea Aradului și fă-i o  surpriză plăcută persoanei dragi din viața ta.

Vino în perioada 13 - 17 Februarie 2013 la Galeria Real 1 din Oradea, ( Calea Aradului) și surprinde-ți persoana iubită cu un cadou special - VEI AVEA DE UNDE SĂ ALEGI !!! De la cadouri personalizate, oferte turistice pentru îndrăgostiți, cine romantice, aranjamente florale și lumânări, bijuterii și accesorii, produse handmade , decorațiuni cu tematică, artizanat, tablouri, vestimentație specifică ( lenjerie, rochii și accesorii, haine din blană, încălțăminte și îmbrăcăminte, etc), produse cosmetice, jucării, cărți, până la  produse bio și eco, dulciuri , ciocolată, prăjituri, napolitane, vinuri, și delicatese pe gustul persoanei iubite.

Program de vizitare:

13 Februarie –  17 Februarie  2012, Mi– S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, coș de gunoi,  etc) oferite de organizator;- campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;- traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;- afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;- pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;- invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;- promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;- promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, youtube, etc;- foto și video HD oferite de organizator pe perioada târgului;                                                                                                                          - electricitate și internet wirelles gratuit pe perioada târgului.

Pentru detalii și înscrieri:

Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Despre SC PROFESSIONAL ADVERTISING AND EVENTS SRL

Organizari targuri, expozitii, festivaluri si evenimente; publicitate in media local si national, radio si TV; productie materiale publicitare si promotionale personalizate: banner, roll-up, flyere, etc.; distributie si hostess materiale publicitare.

Confirmare pana la data: 13 February 2013

Participare: Intrare libera