Curs EVALUATOR PROIECTE, autorizat ANC - ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE

Locul desfasurarii: BUCURESTI

Organizator: TOP QUALITY MANAGEMENT

Curs EVALUATOR PROIECTE, autorizat ANC - ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE

Afla acum tot ce trebuie sa sti despre evaluarea proiectelor, de la lectori cu o vasta experienta in domeniu, recunoscuti national si international.

Cursul se adreseaza si celor care nu isi doresc o cariera de evaluator , insa scriu proiecte pentru accesarea finantarilor nerambursabile. Astfel, Aflati care sunt punctele nevralgice ale unui proiect, precum si aspecte cheie ce trebuie integrate in toate proiectele ce doresc acumularea unui punctaj ridicat la evaluare.

Grup tinta: - persoane care evalueaza proiecte; - persoanele care doresc sa devina evaluatori de proiecte; - managerii de proiect; - consultantii care scriu, implementeaza si/sau monitorizeaza proiecte. Tematica: Tematica de curs este structurata pe 6 module, care abordeaza: - Notiuni de baza si notiuni specifice privind proiectele; - Evaluarea propunerilor de proiecte/cererilor de finantare; - Procesul de evaluare a propunerilor de proiecte; - Etapele evaluarii propunerilor de proiecte: verificarea conformitatii, verificarea eligibilitatii, analiza tehnica, economica si financiara; - Notarea propunerilor de proiecte; - Evaluarea proiectelor pe perioada implementarii; Cursantii vor beneficia de: • Consultanta in domeniul evaluarii proiectelor europene; • Analiza si solutii pentru cazuri expuse de solicitanti; • Aplicatii practice interactive; • Modificari legislative 2012 privind gestionarea instrumentelor structurale; • Participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului de instruire si elaboreaza grile de evaluare ce au aplicabilitate in plan real. Structura cursului: Cursurile de zi si de weekend se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi.

Perioada:

Sesiunea 1: 5, 6, 12 si 13 octombrie 2012

Pret: 1.000 RON - Acesta reprezinta costul total al cursului, incluzand suportul de curs, prestatia lectorului, taxa de examinare si eliberare a certificatului de absolvire ANC.

Taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national, dar si international, CADOU!!

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14

Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici, la munte sau la mare) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs. Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maxim 15 participanti) prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@topquality.ro sau office@cursuriautorizate.ro.

 

 

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro  

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Confirmare pana la data: 5 October 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: cursproiecteautorizatevaluator