Cursuri autorizate GRATUITE prin proiectul FLEXINOV

Locul desfasurarii: Bucuresti, Brasov si Ploiesti

Organizator: Top Quality Management

Cursuri autorizate GRATUITE prin proiectul FLEXINOV

“Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013” - “Investeşte în oameni!”

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”

Domeniul major de intervenţie 3.2. “Formare şi sprijin pentru întreprinderi şi angajaţi pentru promovarea adaptabilităţii”

ID proiect: 49261

Titlul proiectului: “FLEXINOV- Intreprinderi flexibile şi inovatoare”

Invitatie

Stimate doamne,

Stimati domni,

Va transmitem pe aceasta cale invitatia de a participa la cursurile gratuite organizate in cadrul proiectului „FLEXINOV”.

Inscrierile se vor desfasura in perioada 10.06.2011 – 10.07.2011.

Persoanele care doresc sa urmeze unul dintre cele patru pachete de cursuri gratuite trebuie sa fie angajati sau manageri cu studii superioare in orice domeniu, in cadrul unei intreprinderi mici sau mijlocii din regiunile proiectului (Bucuresti, Ilfov, Sud Muntenia si Centru).

Toate cursurile (mai putin modulul Flexibilitate functionala) sunt autorizate CNFPA si se vor finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite.

In urma depunerii formularului de inscriere si a anexelor acestuia, se va face selectia participantilor in periada 01.08.2011 - 01.09.2011 aplicand criterii de selectie conform cerintelor proiectului FLEXINOV.

Pentru inscriere se vor urma pasii urmatori:

1.   Se va accesa site-ul www.flexinov.ro sectiunea cursuri (http://www.flexinov.ro/pagini/cursuri.html).

2.   Se va accesa primul link – Inscriere cursuri la adresa http://www.flexinov.ro/pagini/inscriere_cursuri.html

3.   Se va download-a cererea de inscriere cursuri.

4.   Se vor completa formularul de inscriere si anexele acestuia.

5.   Se vor atasa documentele solicitate in formular inclusiv CV-ul conform modelului existent pe site.

6.   Se vor transmite documentele catre beneficiar sau parteneri la adresa indicata pe site.

Aceia dintre dumneavoastra care nu pot accesa internetul, sunteti rugati sa telefonati pentru a vi se pune la dispozitie documentele necesare si a primi indicatii verbale privind completarea.

Persoana de contact:

Dl. Florin Dena – Coordonator cursuri, e-mail florin@cursuri-web-design.ro

Secretariatului proiectului: e-mail adelina.dobre@topquality.ro, Tel. Mobil: 0724370347; Tel. Fix: 021 3400430; Fax: 0316900991

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Confirmare pana la data: 21 iunie 2011

Participare: Intrare libera