Madame Pogany prezinta Jay Bliss, Victor Stancov, Vlad Dinu - Ssat, 16.04

Locul desfasurarii: Madame Pogany

Organizator: Madame Pogany

Madame Pogany prezinta Jay Bliss, Victor Stancov, Vlad Dinu - Ssat, 16.04

****** Madame Pogany prezinta: ********* Sambata, 16 aprilie 2011, ora 23:00 *** *** Jay Bliss || Victor Stancov || Vlad Dinu ***Dupa succesul editiilor anterioare, Madame Pogany continua seria petrecerilor de sambata, de data aceasta intr-un stil aparte, cu o savoare sibiana autentica: Jay Bliss.Sambata, pe 16 aprilie 2011, Jay Bliss va scoata din mapa magica cele mai de dans si mai vesele piese house, techno si poate chiar funk, alaturi de Victor Stancov si Vlad Dinu, un nume despre care veti auzi in curand mult mai multe.Jay Bliss are un stil care se incadreaza intre house si techno, cu adanci radacini in Detroit-techno. Acesta a fost invitat sa mixeze in Europa, in deschiderea unor artisti ca Loco Dice, Guy Berger, Paco Osuna, Derrick May sau Efdemin.Cel mai nou proiect al lui Jay Bliss este show-ul intitulat "Musical Deeds", un streaming live audio-video, care se bucura de un succes din ce in ce mai mare.Totul va incepe de la ora 23:00. Intrarea este libera.

Confirmare pana la data: 16 aprilie 2011

Participare: Intrare libera