campania art affair

Locul desfasurarii: Atelier 35

Organizator: art affair

campania art affair

art affair – o campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea bibliotecii atelier 35

art affair este o campanie care doreste sa aduca in atentia publicului larg proiectul art in progress al atelier 35, un proiect de sustinere si finantare a unei biblioteci de arta contemporana in cadrul galeriei atelier 35.

art affair este un proiect care se concentreaza asupra construirii bibliotecii atelier 35, dar care vrea sa isi pastreze identitatea de platforma de sustinere a demersurilor culturale pe care noi le consideram pertinente si necesare pentru definirea unui spatiu urban artistic coerent.

ce isi doreste atelier 35 prin infiintarea bibliotecii?
crearea unei biblioteci cu acces public cu o baza consistenta si actuala in directia artei contemporane. Biblioteca va functiona prin aducerea constanta de materiale de arta contemporana. revistele si publicatiile internationale de arta vor fi puse la dispozitie in fiecare luna fiind astfel mereu in actualitate.
un asemena loc cultural si deschis publicului nu exista la ora actuala si este extrem de necesar pentru a putea fi la curent cu lumea artistica internationala si astfel creand bazele unui circuit cultural deschis si la indemana.

de ce este important acest proiect?
este important sa construim aceasta platforma impreuna pentru a putea sa avem resurse culturale de actualitate de care sa ne bucuram cu totii. proiectul lanseaza o idee constructiva, practica si necesara unei vieti culturale si urbane “normale”.

avantaje :
aceasta deschidere va avea ca avantaje fluidizarea ideilor si posibilitatea de a studia un fond de informatii “la zi”.
biblioteca va avea avantajul pozitionarii privilegiate pe harta Bucurestiului, functionand chiar in incinta galeriei Atelier 35, astfel fiind la indemana unui public mai mare prin accesibilitatea ei.

proiectul :
fiind o initiativa independenta a galeriei Atelier35, o initiativa a tinerilor pentru tineri, existenta bibliotecii si realizarea ei depinde de fondurile pe care le putem strange prin prezentarea acestui proiect publicului si prin evenimente conexe.

madalina iulia timofte
madalinaiuliatimofte@gmail.com

mona-silvia timofte
silvia.timofte@gentilesilviei.com

Despre SC WATER MADE SRL

Petrecere anii 20- Club/Bar Deja Fu Blevardul Ferdinand nr 53-55
Taxa 20 lei/persoana(o bautura inclusa).

Participare: Intrare libera