Poze Screening gastroenterologie

 • Al XVII-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Medicilor Gastroenterologi si Oncologi

  Poza: Al XVII-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Medicilor Gastroenterologi si Oncologi

 • HALO – Testul Papanicolau pentru san, cea mai noua metodă de screening a cancerului la san acum și în Romania, la Donna Medical Center!

  Poza: HALO – Testul Papanicolau pentru san, cea mai noua metodă de screening a cancerului la san acum și în Romania, la Donna Medical Center!

 • Romanian Software şi Mindit în parteneriat pentru a asigura atragerea oamenilor potriviţi în companii

  Poza: Romanian Software şi Mindit în parteneriat pentru a asigura atragerea oamenilor potriviţi în companii

 • Bucuresti - Primul Centru de Inovatie Didactica dedicat dezvoltarii educatiei de inalta performanta. 1000 de copii testati in Proiect Pilot de Testare in faza preliminara - screening

  Poza: Bucuresti - Primul Centru de Inovatie Didactica dedicat dezvoltarii educatiei de inalta performanta. 1000 de copii testati in Proiect Pilot de Testare in faza preliminara - screening

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul screening gastroenterologie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la screening gastroenterologie. Pozele pe tema screening gastroenterologie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul screening gastroenterologie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la screening gastroenterologie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la screening gastroenterologie.