Scrisoare de credit

Definitie Scrisoare de credit

Document emis de catre banca sau de catre o firma comerciala prin care se da ordin unui corespondent din strainatate sa plateasca unei persoane nominalizate in act, o anumita suma de bani la prezentare si in conditiile stabilite in scrisoare. Scrisoarea de credit poate fi simpla sau documentara, cu termen sau fara termen, nominala sau la purtator etc.Vezi si Credit documentar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scrisoare de credit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scrisoare de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scrisoare de credit. Definitiile termenilor despre Scrisoare de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scrisoare de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scrisoare de credit.