Scrisoare de garantie

Definitie Scrisoare de garantie

Document prin care banca platitorului asigura cu anticipare platile solicitate de catre furnizor clientului din credite bancare, desi platitorul nu are disponibilitati de plata in banca.Document prin care banca platitorului confirma, la cererea acestuia, ca pentru anumite cazuri bine precizate va asigura, pe o anumita perioada de timp si in limita unei sume determinate, efectuarea platilor prevazute in aceasta scrisoare, din credite bancare, atunci cand, la data solicitarii platii de catre furnizor, platitorul nu are alte disponibilitati de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Scrisoare de garantie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Scrisoare de garantie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Scrisoare de garantie. Definitiile termenilor despre Scrisoare de garantie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Scrisoare de garantie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Scrisoare de garantie.