Securitatea si sanatatea muncii

Definitie Securitatea si sanatatea muncii

Ansamblul de activitati institutionalizate avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, sanatatii lucratorilor si a altor persoane participante la procesul de munca.Conform art. 5 (n) din Legea securitatii si sanatatii muncii 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Securitatea si sanatatea muncii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Securitatea si sanatatea muncii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Securitatea si sanatatea muncii. Definitiile termenilor despre Securitatea si sanatatea muncii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Securitatea si sanatatea muncii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Securitatea si sanatatea muncii.