Servicii

Definitie Servicii

Activitati oferite de catre persoane calificate si specializate in diverse domenii, altor persoane, pentru satisfacerea anumitor nevoi sociale ale acestora sau pentru efectuarea unor activitati care nu se materializeaza in produse (spre exemplu, realizarea de reparatii diverse).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servicii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servicii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servicii. Definitiile termenilor despre Servicii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servicii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servicii.