Servitute neaparenta

Definitie Servitute neaparenta

Acea servitute a carei existenta nu poate fi cunoscuta printr-un semn exterior sau lucrare exterioara vizibila, cum sunt, de pilda, servitutea de a nu cladi sau de a nu zidi decat pana la o anumita distanta sau inaltime, ori servitutea de a nu planta la o distanta mai mica decat cea prevazuta de lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute neaparenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute neaparenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute neaparenta. Definitiile termenilor despre Servitute neaparenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute neaparenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute neaparenta.