Servitute negativa

Definitie Servitute negativa

Sinonim - servitute in non faciendoAcea servitute care impune proprietarului fondului aservit anumite restrictii sau limitari in exercitarea dreptului sau de proprietate, cum este servitutea de a nu cladi ori servitutea de a nu face plantatii la o anumita distanta fata de fondul dominant.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute negativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute negativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute negativa. Definitiile termenilor despre Servitute negativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute negativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute negativa.