Servitute stabilita prin fapta omului

Definitie Servitute stabilita prin fapta omului

Sinonime - servitute veritabile, servitute propriu-zisaAcea servitute care se constituie prin titlu - conventie sau testament - uzucapiune sau prin destinatia proprietarului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute stabilita prin fapta omului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute stabilita prin fapta omului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute stabilita prin fapta omului. Definitiile termenilor despre Servitute stabilita prin fapta omului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute stabilita prin fapta omului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute stabilita prin fapta omului.