Agile Training - Scrum Focus

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: TSP(smartprojects.ro)

Agile Training - Scrum Focus

Training-ul ofera o introducere in intelegerea principiilor si practicilor legate de Agile, in general,  cu o componenta puternica asupra metodei Scrum, in particular. In cadrul cursului sunt evidentiate granitele metodei Scrum si practicile Agile complementare, precum si imaginea asupra modului in care se construieste un proces dedicat, pe baza acestor metode.

Ce este specific acestui curs:

Prezentarea contextului de aplicabilitate a diverselor metode de proces si in special a celor iterative (diferit fata de prezentarile de tip “vanzari”)

O vedere unitara asupra procesului de dezvoltare, a complementaritatii si legaturii  intre practicile de management si cele de engineering

Descrierea problemelor si riscurilor care apar in adoptarea Agile si Scrum

Beneficiile Agile:

Satisfacerea nevolilor de business ale clientului prin insusirea unei capacitati de reactie rapida la cereri in coditii de calitate, ramanand in acelasi timp competitive din punct de vedere costuri

Rezolvarea problemelor istorice din dezvoltarea de software

Beneficiile Scrum:

Ofera un cadru simplu de proces pentru dezvoltarea si mentenanta produselor complexe si, in general, pentru rezolvarea problemelor complexe adaptive.

Ofera o solutie pentru problemele aparute in abordarea Waterfall, prin “Praticarea artei posibilului”, rezultat al unui control empiric si iterative al procesului.

Audienta:

Candidatii pentru rolurile din Scrum Team (Scrum Master, Product Owner, Dezvoltatori)

Dezvoltatori cu diverse roluri (programator, analist, arhitect)

Team leader, manageri de proiect, development manageri

Conditii si detalii logistice de desfasurare a sesiunilor de training:

Durata: 3 zile

Participanti: minim 8 persoane / sesiunea de instruire; optim 10 persoane / sesiunea de instruire; maxim 12 persoane / sesiunea de instruire

Suportul de curs oferit este in limba engleza, pentru a facilita accesul permanent al participantului la terminologia de specialitate Agile si Scrum. Limba de predare este limba romana, in cazul unei sesiuni complete de participanti vorbitori de limba romana, pentru facilitarea exercitiilor cuprinse in training si discutarea bunelor practici oferite de trainer, cat si ale studiilor de caz oferite atat de trainer cat si de participanti

Cursul se finalizeaza cu certificat de participare emis de TSP(smartprojects.ro).

Despre TOTAL SMART PROJECTS

TSP(smartprojects.ro) este o companie de training si consultanta, specializata in managementul proiectelor si proceselor. Serviciile noastre sunt personalizate conform necesitatilor fiecarui client în parte, cu solutii pentru fiecare, in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic. Succesul si personalitatea noastra se bazeaza pe cateva ingrediente-cheie care ne ajuta sa excelam. Noi, TSP, suntem: de incredere, inovativi, dedicati, flexibili, inspirationali, perfectionisti.

Confirmare pana la data: 13 decembrie 2012

Participare: Taxa de participare