Curs avansat managementul proiectelor / PMP Exam Prep Course (guest trainer: Peter Taylor)

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: TSP(smartprojects.ro)

Curs avansat de managementul proiectelor

O noua abordare in managementul proiectelor

TSP(smartprojects.ro) si-a propus ca obiective si indicatori de performanta umplerea golurilor din ofertele de training si consultanta in managementul proiectelor, de pe piata din Romania si nu numai. In opinia noastra, dincolo de WBS-uri si Gantt-uri, de critical paths si de standardele internationale din ce in ce mai vehiculate, doua noi paradigme merita acum toata atentia. Aceste paradigme se afla in centrul metodologiei noastre proprii, dezvoltate impreuna cu trainerii si consultantii nostri:

Paradigma noului manager de proiect, care:

Nu mai este doar un administrator al resurselor angajate intr-un proiect (materiale sau umane) ci este manager al acestora.

Nu mai are ca si critical job requirements expertiza tehnica in domeniul de implementare al proiectului respectiv, ci este expert in managementul proiectelor

Nu mai este doar parte dintr-un departament de managementul proiectelor, cel mai adesea vazut ca departament de suport, ci este membrul unei comunitati de managementul proiectelor, centrata pe impartasirea bunelor practici si a dezvoltarii profesionale si personale continue

Nu se mai concentreaza doar pe a avea abilitati de comunicare, ci un set cat mai complet si mai dezvoltat de abilitati personale si interpersonale, cum ar fi leadership, deschidere, relaxare, persevrenta, tenacitate, creativitate, orientare pe rezultate si multe altele.

Paradigma abordarii integral procesuale a managementului proiectelor:

Metodologia noastra proprie, dezvoltata cu ajutorul consultantilor si colaboratorilor nostri, contine 5 procese unice: initierea, planificarea, executarea, monitorizarea si controlul si incheierea si 3 procese repetitive: managementul schimbarii, managementul riscurilor si managementul calitatii.

Cursurile TSP se bazeaza pe o abordare FLEXIBILA si INOVATOARE a instruirii! Luam ce e mai bun din modalitatile traditionale de instruire. Adaugam interactivitate si invatare activa. Iar, in final, ne folosim si de puterea jocului si de buna dispozitie atat de necesara in orice situatie.

Toate acestea garanteaza eficienta metodei proprii de instruire, de care suntem foarte mandri - Metoda SMART TRAINING® (SMART/T®).

Conditii de desfasurare:

Durata: 5 zile

Optional: adaugarea unei sesiuni de pregatire intensiva, cu durata de o zi, in vederea sustinerii examenului PMP

Participanti: 8-14 persoane

Participare speciala: Programul nostru de training contine si o mini-sesiune de pregatire, din partea lui Peter Taylor , cunoscutul autor al “ The Lazy Project Manager

Cursul se finalizeaza cu certificat de participare emis de TSP(smartprojects.ro), pe care cursantii il vor putea folosi in procesul de certificare PMP.

Despre TOTAL SMART PROJECTS

TSP(smartprojects.ro) este o companie de training si consultanta, specializata in managementul proiectelor si proceselor. Serviciile noastre sunt personalizate conform necesitatilor fiecarui client în parte, cu solutii pentru fiecare, in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic. Succesul si personalitatea noastra se bazeaza pe cateva ingrediente-cheie care ne ajuta sa excelam. Noi, TSP, suntem: de incredere, inovativi, dedicati, flexibili, inspirationali, perfectionisti.

Confirmare pana la data: 12 decembrie 2012

Participare: Taxa de participare