Societate cu raspundere limitata

Definitie Societate cu raspundere limitata

Prescurtat - SRL. Societate in care membrii asociati participa la constituirea capitalului social pe baza de aport in bani si in natura, reprezentat de inscrisuri denumite "parti sociale". Asociatii raspund de obligatiile societatii numai in limita partilor sociale subscrise. Este o forma de societate comerciala larg raspandita. Se poate constitui cu un singur sau mai multi asociati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate cu raspundere limitata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Societate cu raspundere limitata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Societate cu raspundere limitata. Definitiile termenilor despre Societate cu raspundere limitata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Societate cu raspundere limitata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Societate cu raspundere limitata.