Societate in comandita

Definitie Societate in comandita

Forma de asociere avansata fata de societatea in nume colectiv.Membrii asociati se grupeaza in:- comanditati, care dispun de pregatire profesionala si participa la conducere- comanditari, care dispun de bani si de alte mijloace materiale.Este o asociere intre munca si capital.Se disting societatea in comandita simpla, si societatea in comandita pe actiuni.In cazul societatii in comandita simpla, participarea comanditarilor la constituirea capitalului social cu bani sau in natura este reprezentata de inscrisuri denumite parti sociale.Societatea in comandita pe actiuni se deosebeste de prima prin aceea ca membrii comanditari participa la constituirea capitalului social pe baza de actiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate in comandita? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Societate in comandita.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Societate in comandita. Definitiile termenilor despre Societate in comandita cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Societate in comandita, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Societate in comandita.