Sociometrie

Definitie Sociometrie

Ansamblul de procedee folosite in vederea studierii si determinarii relatiilor psihice dintre componentii grupurilor sociale mici.Sociometria foloseste in marketing la studiul cantitativ al relatiilor psihice ale membrilor grupurilor sociale mici prin aplicarea de tehnici speciale pentru determinarea structurii relatiilor lor interpersonale, comportamentul individului in grup si in special inlaturarea tensiunilor ce apar intre indivizi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sociometrie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sociometrie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sociometrie. Definitiile termenilor despre Sociometrie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sociometrie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sociometrie.