socrateerp    

Comunicate de presa si evenimente pe tema socrateerp

 • socrateerp. SocrateERP software construcții

  socrateerp

  Brasov, Brasov - 28 February 2018

  Comunicat de BIT SOFTWARE SRL

  ... socrateerp pentru construcții. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bitsoftware , erp constructii , socrateerp constructii , socrateerp

 • socrateerp. SocrateERP pentru constructii

  socrateerp

  Brasov, Brasov - 27 September 2018

  Comunicat de BIT SOFTWARE SRL

  Coordonarea tuturor activităților din domeniul construcțiilor necesită implementarea unui sistem informatic complex care să poată oferi un control amănunțit și în timp real al proiectelor de construcții. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bitsoftware , erp constructii , socrateerp

  Vezi toate comunicatele de presa despre socrateerp

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul socrateerp.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la socrateerp. Informatiile despre socrateerp cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul socrateerp, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la socrateerp, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.