Sondaj

Definitie Sondaj

1. Metoda de cercetare selectiva de marketing ce consta in testarea scrisa sau orala a unor subiecti (esantioane) alesi dintr-o colectivitate, pentru culegerea unor date informative privind un fenomen de piata.2. Operatie de studiere si cercetare a unui fenomen (fizic, juridic, economic etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sondaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sondaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sondaj. Definitiile termenilor despre Sondaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sondaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sondaj.