Sort de produse

Definitie Sort de produse

1. Submultime a unui produs caracterizat prin anumite insusiri ale elementelor sale componente (calitate, categorie, structura etc.).2. Cerc de produse care au insusiri foarte apropiate pentru ca satisfac aceleasi nevoi ale consumatorilor (spre exemplu oferta raionului de fuste, cu sorturile: fuste tip jeans, fuste-pantalon, fuste din stofa etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sort de produse? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sort de produse.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sort de produse. Definitiile termenilor despre Sort de produse cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sort de produse, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sort de produse.