Noutati in domeniul certificarii conform ISO 9001, ISO 14001 si certificarii produselor

Locul desfasurarii: Camera de Comert si Industrie Neamt

Organizator: SRAC CERT si CCI Neamti

Seminarul ofera o imagine de ansamblu pentru o intelegere corecta a noutatilor promovate de doua dintre cele mai cunoscute si utilizate standarde din lume, ISO 9001 si ISO 14001 , aflate acum in revizie. Se vor prezenta schimbarile generate de noile editii ale standardelor de management aferente sistemului de management al calitatii (ISO 9001) si cel de mediu (ISO 14001), precum si interpretarea cerintelor legale de punere pe piata a produselor din domeniile reglementate: produse pentru constructii, masini, ascensoare, in vederea aplicarii marcajului CE.Evenimentul se va desfasura in data de 24 aprilie 2015 in sala Ovidiu Enache a CCI Neamt.   Evenimentul se adreseaza societatilor ce activeaza in domeniul produselor de constructie, masini industriale, ascensoare, persoanelor implicate in implementarea si functionarea unui sistem de management de calitate si/sau mediu.

Despre SRAC CERT SRL

SRAC - cu o experienta de peste 20 ani, este cel mai important organism de certificare sisteme de management si produse din Romania. SRAC este ACREDITATA de RENAR Romania, organism semnatar EA MLA (acord de recunoastere a acreditarilor) NOTIFICARI - notificat la nivel european si inscris cu nr. de identificare NB 2003 in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Confirmare pana la data: 24 aprilie 2015

Participare: Intrare libera