Poze Stakeholder Engagement

 • Gallup

  Poza: Benchmark pe Engagement

 • Thinkdigital vinde “engagement ads” pe Facebook

  Poza: Thinkdigital vinde “engagement ads” pe Facebook

 • Engaged!, Master Class Employee Engagement, Linda Holbeche, 2 Iulie

  Poza: Engaged!, Master Class Employee Engagement, Linda Holbeche, 2 Iulie

 • Best Employers Study 2016

  Poza: Ediția din 2016 a sondajului de engagement organizat de Aon România s-a finalizat cu ceremonia de nominalizare a companiilor Best Employer

 • Selenis incurajeaza comunicarea directa intre companii si stakeholder-i

  Poza: Selenis incurajeaza comunicarea directa intre companii si stakeholder-i

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul stakeholder engagement.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la stakeholder engagement. Pozele pe tema stakeholder engagement cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul stakeholder engagement, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la stakeholder engagement, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la stakeholder engagement.