Stat

Definitie Stat

Organizatie politica formata din reprezentanti ai populatiei de pe un anume teritoriu, care sunt investiti cu atributii de putere ce consta in posibilitatea de a lua decizii obligatorii, in numele intregii populatii, decizii concretizate in norme de drept sau in acte de aplicare a dreptului, care, daca nu sunt respectate de buna voie, sunt aduse la indeplinire prin forta de constrangere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stat. Definitiile termenilor despre Stat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stat.