Stornare

Definitie Stornare

Sinonim - corectareIn contabilitate, actiunea de a storna si rezultatul ei. Actiune de rectificare a unei inregistrari contabile efectuate gresit sau a unor valori care figureaza in contabilitate la un nivel ce nu corespunde realitatii.Stornare in negru - anulare a unei inregistari contabile prin inversarea pozitiei conturilor in cadrul formulei contabile (cu aceeasi suma).Stornare in rosu - anulare a unei inregistrari contabile prin transcrierea marimii operatiunii in rosu sau chenar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stornare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stornare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stornare. Definitiile termenilor despre Stornare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stornare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stornare.