AG Weinberger revine la Bacau

Locul desfasurarii: Ateneu Bacau

Organizator: AG Weinberger Band

AG Weinberger revine la Bacau

Miercuri, 28 octombrie, de la ora 19:00, Ateneul din Bacau il va avea ca invitat special pe AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania. Artistul va sustine aici cel de-al doilea concert din editia de toamna a turneului national « Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio ».

AG Weinberger revine saptamana viitoare la Galati pentru a da startul unuia dintre cele mai asteptate turnee din Romania – „Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio”. Alaturi de Vlad Spatar ( bass ), Miki Orban ( tobe ) si Sorin Petrila ( chitara ), artistul va interpreta piesele care l-au facut cunoscut pe plan local si in afara granitelor tarii. Ca de fiecare data, AG Weinberger le va oferi fanilor sai un playlist nou si, asa cum s-au obisnuit deja, si un indemn:

„ Contextul actual pe care il traversam, acest moment istoric ce ne este oferit fie pentru a salva republica, fie pentru a instaura monarhia, m-a facut sa mai adaug un motto acestui turneu, pe langa cel deja binecunoscut, care va invita la descoperirea celeilalte Romanii, cea demna si mandra, din care si tu faci parte! Acum vin pentru a te indemna sa nu ratezi aceasta sansa ce iti este oferita. Mergi la vot, intrucat parerea ta conteaza! Existenta ta conteaza! Indiferent ce optiuni ai, voteaza!
Ia-o in serios si nu ii lasa pe altii sa-ti dicteze viata! Nu te mai lasa pacalit!”, a declarat AG Weinberger.

Concertele artistului prin tara vor reprezenta si o buna ocazie de a semna petitia de instaurare a Zilei Nationale a Blues-ului pe 28 februarie, campanie propusa de AG Weinberger la inceputul acestei toamne si care se adreseaza Guvernului Romaniei. Artistul va imparti fanilor sai formulare care pot fi completate inainte si dupa concert, iar celor care prefera semnarea petitiei pe Internet, chitaristul le reaminteste linkul unde o pot face: http://www.petitieonline.ro.
Turneul de toamna al artistului incepe din Galati si continua in urmatoarele orase: Iasi ( 29 oct ), Suceava ( 30 oct ), Bistrita ( 31 oct ), Cluj ( 1 nov ), Timisoara ( 3 nov ), Craiova ( 4 nov ) si Bucuresti ( 16 nov ).

Biletele sunt disponibile la Ateneul Bacau, pe site-ul www.vreaubilet.ro si la agentiile de bilete din oras.

info@agweinberger.com

Despre STREETWISE COMMUNICATIONS

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Participare: Intrare libera