Subfamilie

Definitie Subfamilie

Diviziune a unei familii de produse. Subdiviziune a unei familii de sorturi de produse in subsorturi (spre exemplu, familia sorturilor de produse de rochii de seara din matase se subdivide in subfamilia de matase naturala si de matase vegetala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subfamilie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subfamilie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subfamilie. Definitiile termenilor despre Subfamilie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subfamilie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subfamilie.