Subparticipare

Definitie Subparticipare

1. Cota parte a unui imprumut cedat la o banca terta de catre o banca ce face parte dintr-un sindicat bancar. Subparticipantii nu figureaza pe lista bancilor ce apar in prospectul de emisiune.2. Transe dintr-un credit financiar cedate sub forma de creante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subparticipare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subparticipare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subparticipare. Definitiile termenilor despre Subparticipare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subparticipare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subparticipare.