Subventii pentru investitii

Definitie Subventii pentru investitii

In contabilitate, parte a capitalurilor proprii, in cadrul pasivului bilantier. Surse de finantare alocate de la bugetul statului sau pe alte cai, de care beneficiaza o intreprindere, pentru:- procurarea sau producerea de echipamente sau a altor bunuri de natura imobilizarilor, - pentru realizarea unor activitati pe termen lung,- pentru acoperirea altor cheltuieli de natura investitiilor.Este asimilata subventiilor pentru investitii valoarea bunurilor de natura imobilizarilor, primite cu titlu gratuit sau constatate in plus cu ocazia inventarierii.Pe masura amortizarii bunurilor respective, subventia pentru investitii este virata la venituri exceptionale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subventii pentru investitii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subventii pentru investitii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subventii pentru investitii. Definitiile termenilor despre Subventii pentru investitii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subventii pentru investitii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subventii pentru investitii.