Supermagazin

Definitie Supermagazin

Unitate de baza a comertului alimentar cu autoservire, cu larga raspandire in teritoriu, a carei suprafata cuprinsa intre 400-2.500 metri patrati asigura comercializarea unei oferte de marfuri diversificate de produse alimentare, inclusiv produse proaspete ponderea produselor nealimentare este cuprinsa, in functie de marimea suprafetei, intre 5-25% din cifra de afaceri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Supermagazin? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Supermagazin.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Supermagazin. Definitiile termenilor despre Supermagazin cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Supermagazin, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Supermagazin.