Supralicitatie

Definitie Supralicitatie

Licitatie publica suplimentara prevazuta de lege in cadrul urmaririi silite imobiliare, avand drept scop obtinerea unui pret mai mare decat cel la care s-a adjudecat bunul cu ocazia licitatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Supralicitatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Supralicitatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Supralicitatie. Definitiile termenilor despre Supralicitatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Supralicitatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Supralicitatie.