Surse de finantare

Definitie Surse de finantare

Sinonim - surse economiceNotiunea evidentiaza raporturile de proprietar in cadrul carora se dobandesc bunurile economice ca obiecte de drepturi si obligatii. Sursele economice arata finantarea capitalului sau modul de procurare a fondurilor. Spre exemplu: capital social, rezerve, credite bancare, furnizori etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Surse de finantare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Surse de finantare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Surse de finantare. Definitiile termenilor despre Surse de finantare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Surse de finantare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Surse de finantare.