Surse proprii

Definitie Surse proprii

Capital propriu sub forma de capital social, fonduri proprii (fond de rezerva, fond de unitate, fond pentru uz, fond pentru activitati sociale si fond cercetare), profit propriu reglementat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Surse proprii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Surse proprii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Surse proprii. Definitiile termenilor despre Surse proprii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Surse proprii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Surse proprii.