Taxa vamala autonoma

Definitie Taxa vamala autonoma

Taxa unilaterala, cu un nivel foarte ridicat, fixata de catre statul importator asupra marfurilor originare din tari care nu beneficiaza de tratamentul clauzei natiunii celei mai favorizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Taxa vamala autonoma? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Taxa vamala autonoma.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Taxa vamala autonoma. Definitiile termenilor despre Taxa vamala autonoma cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Taxa vamala autonoma, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Taxa vamala autonoma.